Leveranciers

Bij de samenstelling van onze portfolio is gekeken naar een goede mix van (kleinere) niche spelers en (grotere) partijen met een leidende rol in hun deelgebied. In alle gevallen gaat het om specialisten.

De samenstelling van de portfolio is tevens de kracht van onze onderneming. De portfolio biedt onze toeleveranciers en afnemers een platform en maakt ons zeer efficiënt bij het uitoefenen van onze ondersteuningstaken.

Opvallend is de westerse focus. We geloven in de kracht van onze overwegend Europese partners. Enerzijds zijn doorgaans de volumes van onze afnemers niet geschikt voor de Azië-route, anderzijds geloven wij in de noodzaak om samen met afnemer en toeleverancier producten gezamenlijk te ontwikkelen. Daarvoor is intensief contact onontbeerlijk.

Onze afnemers stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de aan hen toegeleverde producten. Bovendien ligt de focus steeds meer op maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor mens en milieu. Onze westerse partners kunnen veelal probleemloos voldoen aan de strenge eisen hieromtrent.

Comments are closed.

 • Lindner Benelux BV

  De officiele exportpartner voor:

  Becker, Bock, GHD/Aluconcept,
  KGS, Maderas, Peters, Regnier,
  Schukra en Schultz/Confer.

 • Beursinfo

  Interzum Keulen 5 t/m 8 Mei 2015
 • Contact

  Lindner Benelux BV
  Woudenbergseweg 19-C9
  3707 HW ZEIST
  Nederland
  t. +31 (0) 343 491038
  f. +31 (0) 343 493117
  e. info@lindnerbenelux.nl

Copyright ©2013 Lindner Benelux BV.