Over ons

Bekijk het profiel van Joost Lindner

Lindner Benelux BV verzorgt als zelfstandig opererende organisatie een groot deel van de commerciële activiteiten van de toeleveranciers in haar portfolio. Deze toeleveranciers zijn overwegend Europese ondernemingen die de Benelux zien als interessante afzetmarkt. Lindner Benelux BV vertegenwoordigt deze toeleveranciers op exclusieve basis.

Wij ondersteunen onze toeleveranciers met: account management, sales & marketing, communicatie en technische ondersteuning.

seyst02 (1)

Onze portfolio richt zich met name op de meubelindustrie. Daarmee creëren we voor zowel onze toeleveranciers als voor onze afnemers een interessant platform voor o.a. kennisuitwisseling, “one-stop shopping” en “cross selling”. De portfolio biedt ons bovendien een hoge mate van effectiviteit bij het uitoefenen van onze ondersteuningstaken.

Met een aantal toeleveranciers bedienen we ook afnemers buiten de meubelindustrie zoals: automobiel- , technische- en verlichtingsindustrie.

De producten die we aanbieden zijn vormdelen in hout, aluminium, kunststof, staal en polyurethaan. Daarnaast bieden wij een complementerende productrange met o.a. gasveren, massagesystemen, lende steunen, bureaustoel mechanieken, meubelwielen en oppervlaktetechnieken.

Samen met onze toeleveranciers kunnen we onze afnemers begeleiden bij ontwikkeling, bemonstering en matrijsbouw met als doel serieproductie en langdurige samenwerking. Veel van onze toeleveranciers hebben een speciale ‘afdeling ontwikkeling’ waar men samen met de afnemer werkt aan prototypes, technische tekeningen en monsterseries.

Daarnaast spelen wij samen met onze toeleveranciers een actieve rol in het tot stand brengen van contact tussen industriële ontwerpers en de industrie. Een goed voorbeeld daarvan is het design forum van de firma Becker waar industrieel ontwerp wordt getoond aan de industrie. Middels deze succesformule zijn talloze industrieel ontwerpen in de markt gezet.

Neem contact met ons op voor uw vragen, aanvragen en ontwikkelingen!

Comments are closed.

 • Lindner Benelux BV

  De officiele exportpartner voor:

  Becker, Bock, GHD/Aluconcept,
  KGS, Maderas, Peters, Regnier,
  Schukra en Schultz/Confer.

 • Beursinfo

  Interzum Keulen 5 t/m 8 Mei 2015
 • Contact

  Lindner Benelux BV
  Woudenbergseweg 19-C9
  3707 HW ZEIST
  Nederland
  t. +31 (0) 343 491038
  f. +31 (0) 343 493117
  e. info@lindnerbenelux.nl

Copyright ©2013 Lindner Benelux BV.